Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazug emberek felismerése
  2022-02-05 20:10:24, szombat
 
  10 jel, amiről felismerheted a hazug embereket:

Kihívás lehet megmondani, hogy valaki hazudik-e neked. A legtöbb esetben, amikor kételkedsz egy másik ember őszinteségében, ezernyi gondolat fut át az agyadon.
Szerencsére mi is tudjuk, hogy számos jel van, amit kereshetünk, amikor megpróbáljuk kiszűrni a hazugságot.

Íme tíz tényező, amelyek még a legtapasztaltabb és legravaszabb hazudozókat is leleplezi.

1. Testbeszéd. Ha gyanús, amit valaki mond, inkább a gesztusokra figyeljünk, mint a szavakra. A hazugok hajlamosak arra, hogy a kezüket rejtve tartsák (összekulcsolják a kezüket, zsebre dugják, ráülnek, vagy a hátuk mögött tartják), és nehezen ülnek egyenesen, amikor hazudnak, és gyakran idegesen kopogtatják a lábukat. Ha összeszorítják vagy megnyalják az ajkukat, miközben kérdezel tőlük, az is jelezheti, hogy nem mondanak igazat.

2. Légzés. Amikor az emberek hazudnak, hajlamosak nehézkesen lélegezni, és a hangjuk is felszínessé válhat, mert a véráramlásuk és a szívritmusuk megváltozik, mivel idegesekké válnak.

3. Merevség. A hazudozók gyakran nagyon feszültek, ezért a test természetellenes merevségére figyelve kiszúrhatjuk a hazudozót. A vállvonogatások, a keresztbe tett karok vagy bokák a gyanúsított becstelenségét és kényelmetlenségét mutatják.

4. Túlzott izzadás. A hazugságmondás még a legtapasztaltabb hazudozókat is stresszesnek érzi. És amikor hazudunk, még ha fehér hazugságról is van szó, sokkal jobban izzadunk, mert az izzadás természetes stresszreakció. Így elég gyakori, hogy azok, akik hazudnak és félnek a leleplezéstől, bőségesen izzadnak.

5. Nézz a szemembe! A hazudozó megpróbálja elkerülni, hogy rád nézzen, de még ha szemkontaktust is létesítünk, akkor is vagy bámulni fog téged anélkül, hogy sokat pislogna, vagy a szokásosnál gyorsabban pislog.

6. Váltsunk témát! Mindenki sebezhetőnek és kényelmetlenül érzi magát, amikor hazudik. Még ha valaki tapasztalt hazudozó is, akinek rezzenéstelen az arckifejezése, belül pánikol. A hazudozó biztosan megpróbál gyorsan témát váltani, és más témára ugrani.

7. Fokozott kéz a kézzel való érintés. Figyeljünk minden olyan gesztusra, amit a gyanúsított az arca felé tesz. A hazudozók hajlamosak a szokásosnál gyakrabban megsimogatni a hajukat, megérinteni az arcukat és a nyakukat, dörzsölni és vakargatni az orrukat, és eltakarni a szájukat.

8. Túlságosan védekező magatartás. Amikor szembesítjük a hazudozót a tényekkel, általában rendkívül védekezővé válik, nem hajlandó válaszolni a kérdésekre, és még hazugsággal is vádolja Önt. Ha a gyanúsított az Ön kérdéseire olyan mondatokkal válaszol, mint "Miért akarja ezt tudni?"vagy "Ez most nem fontos", akkor biztosan elérte a határait, és ezt a védekezést támadásként használja.

9. Hangnem és sebesség. Amikor egy személy hazudik, a hangja magasabb hangmagasságúvá válhat, mivel a hangszálak megfeszülnek. A hazudozó a szokásosnál gyorsabban vagy monoton hangon kezdhet beszélni, dadoghat vagy dadoghat, és beszédhibákat követhet el.

10. Csúcstechnológia. Sokkal könnyebb hazudni telefonon vagy sms-ben, ahol nincs szemkontaktus és testbeszéd, mint a szemtől-szembe kommunikációban. Ráadásul az írás több időt ad a hazugnak a válaszok megtervezésére és az alibijének megerősítésére. Figyeljen oda, ha az illető nem egészen önmagát adja, megpróbál gyorsan témát váltani, és olyan kifejezéseket használ, mint "Hogy őszinte legyek..." vagy "Amit valójában úgy értek..."
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: természetellenes, legtapasztaltabb, csúcstechnológia, kommunikációban, hangmagasságúvá, vállvonogatások, összekulcsolják, megtervezésére, összeszorítják, őszinteségében, megerősítésére, kényelmetlenül, szemkontaktust, stresszreakció, hazugságmondás, becstelenségét, beszédhibákat, szemkontaktus, rezzenéstelen, leleplezéstől, kifejezéseket, arckifejezése, felismerheted, megpróbáljuk, megsimogatni, legravaszabb, véráramlásuk, sebezhetőnek, szívritmusuk, megfeszülnek, szembesítjük, stresszesnek, kiszúrhatjuk, gesztusokra, hazudozókat, megpróbálja, hazug embereket, legtöbb esetben, másik ember, gesztusokra figyeljünk, hazugok hajlamosak, kezüket rejtve, hátuk mögött, emberek hazudnak, szívritmusuk megváltozik, hazudozók gyakran, test természetellenes, keresztbe tett, gyanúsított becstelenségét, legtapasztaltabb hazudozókat, izzadás természetes, hazudozó megpróbálja,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sokan azt tartják  Alázat  A sors  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png fotel  Egy hatékony szolga  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Szívem  Hazára minden embernek szükség...  Nem méltó hozzád  Örülök, hogy látlak!  Garai Gábor - Takarítás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Png csokor  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A boldog családok mind hasonló...  Png ház  Mindig jusson idő nevetni  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Akarat  Soha ne kedvezz...  Szép estét kedves látogatóimna...  A boldog családok mind hasonló...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Julian Brass gondolata  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Régi emberek, akikre máig büsz...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png cica  Szép napot kívánok  Ne kapaszkodj magasabbra,  A boldog családok mind hasonló...  Tanuld meg ezt a versemet  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  210 éve született a SZÓZAT meg...  210 éve született a SZÓZAT meg...  képre írva  Png férfi  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Radikális szeretet  Png kutya  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png fotel  Erdőn  Facebookon kaptam  Hiányzik  Radikális szeretet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Akarat  Szívem tiéd  A Megváltó szolgálatában  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png virág  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png telefon  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
hazug embereket, legtöbb esetben, másik ember, gesztusokra figyeljünk, hazugok hajlamosak, kezüket rejtve, hátuk mögött, emberek hazudnak, szívritmusuk megváltozik, hazudozók gyakran, test természetellenes, keresztbe tett, gyanúsított becstelenségét, legtapasztaltabb hazudozókat, izzadás természetes, hazudozó megpróbálja, szokásosnál gyorsabban, hazudozó biztosan, kézzel való, arca felé, hazudozók hajlamosak, szokásosnál gyakrabban, védekezést támadásként, személy hazudik, hangja magasabb, hangszálak megfeszülnek, szemtől-szembe kommunikációban, írás több, válaszok megtervezésére, alibijének megerősítésére, természetellenes, legtapasztaltabb, csúcstechnológia, kommunikációban, hangmagasságúvá, vállvonogatások, összekulcsolják, megtervezésére, összeszorítják, őszinteségében, megerősítésére, kényelmetlenül, szemkontaktust, stresszreakció, hazugságmondás, becstelenségét, beszédhibákat, szemkontaktus, rezzenéstelen, leleplezéstől, kifejezéseket, arckifejezése, felismerheted, megpróbáljuk, megsimogatni, legravaszabb, véráramlásuk, sebezhetőnek, szívritmusuk, megfeszülnek, szembesítjük, stresszesnek, kiszúrhatjuk, gesztusokra, hazudozókat, megpróbálja, gyanúsított, megváltozik, kopogtatják, szokásosnál, támadásként, felszínessé, hazugságról, megérinteni, természetes, kereshetünk, mondatokkal, szerencsére, merevségére, hazugsággal, kérdésekre, hajlamosak, gyakrabban, megnyalják, túlságosan, magatartás, figyeljünk, védekezővé, vakargatni, válaszolni, hangszálak, létesítünk, gyorsabban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4497
  • e Hét: 29388
  • e Hónap: 60874
  • e Év: 265575
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.